Latest News

SAMARBEIDSPARTNERE

mandag 15. mars 2010 , Posted by Revisus UiA at 15:38


Revisus ønsker å samarbeide med ulike næringsvirksomheter. Vi trenger blant annet sponsorer innenfor flere områder av driften vår, samt behøver vi samarbeidspartnere som har interesse av å holde foredrag om Revisjon for revisjonstudentene ved UiA.

I vår prosess har vi vært så heldige å bli sponset med midler fra Studentorganisasjonen i Agder (STA), men hovedsponsoren vår innenfor markedsføringsmateriell er Allkopi i Kristiansand.
Allkopi er store innenfor den grafiske bransjen, og leverer alt fra webløsninger, plakater, messe og utstilling til hjelp ved design og layout. De leverer alt av standmaterialer til oss!

Revisus har som de fleste andre foreninger en økonomisk side. Dette medførte blant annet opprettelse av bankkonto. Vi tilbrakte en dag i Kristiansand sentrum og besøkte flere ulike banker før vi tok en avgjørelse. Vår hovedvekt ble lagt på bankens rimelighet samt kundeservice. Sparebanken Sør skilte seg klart ut innenfor dette. Vi ble veldig godt tatt i mot og fikk gode svar på alle våre spørsmål. Valget ble dermed enkelt. 
Sparebanken Sør er i tillegg en av Revisus' hovedsponsorer. Vi har fått et godt forhold til dem, og vi gleder oss til det fremtidige samarbeidet.

Currently have 0 kommentarer:

Leave a Reply

Legg inn en kommentar