Latest News

ARRANGEMENT: FREDAG PÅ JAVEL PUB!

onsdag 10. november 2010 , Posted by Revisus UiA at 05:47

Revisus inviterer til en koselig kveld på Javel Pub fredag 12. november fra kl 21.00 og utover. Ta et lite avbrekk fra eksamenslesinga og kos deg sammen med andre revisjonsstudenter!

En av målsetningene til Revisus er å ivareta det sosiale samholdet blant revisjonsstudentene. Vi har derfor lenge ønsker å skaffe oss en kontakt i utelivsbransjen, som kan være med å skape et sosialt sted hvor revisjonsstudenter kan møtes. Vi har nå inngått et samarbeid med Javel, en koselig pub som holder til i Vestre Strandgate 23. Javel har mange bra konserter og ellers er det en koselig plass å slå seg ned med et par venner. Samarbeidet innebærer også at Revisus sine medlemmer får følgende fordeler:

•0,5 l Cb pils til 49,- ( tilsvarer 39,- hvis man regner om til 0,4 l som vanligvis selges på de fleste andre steder her i byen) fastpris hele uken, fredag og lørdag frem til kl 24:00.

•Cider Eple/Pære til 49,- (ordinærpris 62,-) fastpris hele uken, fredag og lørdag frem til kl 24:00.

•Husets rød- og hvitvin flaske 0,75 l til 149,- (ordinærpris 240,-) fastpris hele uken, fredag og lørdag frem til kl 24:00.

•20% på Javels Meny, her er det mange gode retter til en billig penge hvis man ønsker å ha litt mat til god drikke.

For å benytte seg av disse tilbudene må man ha fordelskortet. For å få dette kan man kontakte Revisus når de står på stand, eller sende en epost til medlem@revisus.no

Javel Pub har åpent Mandag til Søndag 18:00 - 02:30, ta turen innom!

Currently have 0 kommentarer:

Leave a Reply

Legg inn en kommentar