Latest News

Revidert Fotball

mandag 11. juli 2011 , Posted by Revisus UiA at 06:35




For å fremme samholdet og for å skaffe nytt bekjentskap startet Andreas Jakobsen en gruppe på facebook der vi arrangerte fotballtreninger for å få flere folk med på treningen og for å spille.. Konseptet vokste fort og i utgangen av året var det ofte 10-20 stykk på treningene. Det skal nevnes at Revidert Fotball er pr dags dato IKKE et fotballag med faste treninger og kamper men kun treninger der vi spiller bare for gøy. Vi spilte oftest på onsdager og søndager etter ønske.
Revidert Fotball er åpent for alle og en trenger ikke å gå på Revisjon for å bli med. Selv om at en kanskje ikke er interessert i fotball anbefales det å bli med i gruppen uansett da det kan også bli utlyst volleyball og andre aktiviteter på gruppen.


Gruppen finner du som nevnt på facebook.


Vi trenger en "klassekontakt" fra 1. klasse revisjon til høsten som har som oppgave å prøve å få personer fra første klasse med på treningene. Det er ikke en stor jobb da det består egentlig bare av å nevne treningen til personer i første klasse og bistå de i forhold til spørsmål til treningen.


Skulle det være noen spørsmål, så ta kontakt med Trond Aarvik på tlf: 90620201

Vi ses til høsten!
Hilsen
Trond Aarvik

Currently have 0 kommentarer:

Leave a Reply

Legg inn en kommentar