Latest News

STYREVALG

mandag 21. mars 2011 , Posted by Revisus UiA at 10:20

Onsdag 13. april kl. 14.15 er det klart for vårens allmøte i Revisus! Hovedsaken her blir valg på deler av styret, og vi trenger i den anledning engasjerte studenter som vil være med å drive linjeforeningen vår videre.

Det å sitte i styret til Revisus er en unik mulighet til å få spennende utfordringer og ansvar, det er i det store og hele en svært lærerik oppgave! I tillegg møter du mange nye mennesker og blir med på masse morro!

Det blir valg på følgende verv:
Leder
Nestleder
Økonomiansvarlig
Sekretær og webansvarlig
Markedsansvarlig

Vi trenger i tilegg folk som ønsker å sitte i komiteer.

Dersom du ønsker å stille til valg er det bare å sende en mail til info@revisus.no der du tar med følgende info:

Navn
Klasse
Telefonnr
Hvilket verv/utvalg du ønsker å stille til

Fristen er mandag 11 april.

Under følger en beskrivelse av hva hvert av vervene går ut på. Dersom du har flere spørsmål er det bare å ta kontakt på info@revisus.no.

Leder
Leder er ansvarlig for den daglige driften av linjeforeningen, hvor vedkommende også skal følge opp saker, styrevedtak og strategi. Lederen skal også følge opp hovedvervenes arbeidsoppgaver på en god måte, og koordinere deres aktiviteter.
Leder har i samarbeid med økonomiansvarlig ansvar for den økonomiske styringen av Revisus. Leder skal samarbeide og ha god kommunikasjon med samtlige verv i styret.
Leder skal sende ut innkalling til møter med saksliste, referat, og i tillegg inngår innhenting og sortering av intern- og ekstern post.
”Lederen skal være en ressursperson og en pådriver i foreningen, som styrker samhold og entusiasme.”

Nestleder
Nestleder er leders høyre hånd. Vedkommende skal hjelpe til med daglig drift av Revisus, og skal kvalitetssikre leders gjøremål og beslutninger. Nestleder er vararepresentant for lederen, han/hun skal være oppdatert på saker Revisus jobber med, og er i tillegg en stedsfortreder og en støttespiller for resten av styret. Nestleder skal være Revisus` representant på StudentForum.

Sekretær og webansvarlig
Sekretær: Som sekretær er man en støttefigur for leder. Arbeidsoppgaver som følger her er blant annet protokollføring av styremøter og allmøter, tekstbehandling og andre administrative oppgaver i samråd med leder.
Webansvarlig: Hovedoppgaven innebærer å sørge for at hjemmesiden er oppdatert med nyhetsartikler, arrangement og annonser. Hun/han har også ansvaret for å drifte nettsiden. Ved siden av nettsiden er Facebook, Fronter og e-post viktige kontaktkilder for oss.

Økonomiansvarlig
Økonomiansvarlig har ansvaret for å holde oversikten over totaløkonomien til Revisus. Som arbeidsoppgaver er blant annet budsjettering, kontroll og oppfølging, regnskapsføring, fakturering og betaling. Økonomiansvarlig skal, i samarbeid med leder, utarbeide budsjett, søknad om driftsstøtte, og andre relaterte tilskudds søknader og bevilgninger til Revisus.
Økonomiansvarlig disponerer, sammen med leder, linjeforeningens konti.

Markedsansvarlig
Markedsansvarlig har ansvaret for å markedsføre både sosiale- og faglige arrangementer. Dette gjelder plakater, facebook, flyers, etc. Det er i tillegg markedsansvarlig sin oppgave å ordne styregensere, t-skjorter, informasjonsbrosjyrer, etc.

Currently have 0 kommentarer:

Leave a Reply

Legg inn en kommentar